Főoldal Rólunk
Rólunk

Rólunk

A Kismamadiéta egy olyan program, amely a várandósság előtti, alatti és utáni időszakban segít az egészséges testsúly megtartásában vagy elérésében.

  

Hogyan született meg a Kismamadiéta?

Kezdetben Alakorvoslás Programon belül jött létre, ahol több diétás program között szerepelt egy speciálisan kismamák számára megalkotott lehetőségként. Népszerűsége és élettani jelentősége arra sarkalt minket, hogy kiemeljük és tovább fejlesszük ezt a programot.

Így született meg a Kismamadiéta, ahol a várandósság és táplálkozás témakörében szeretnénk folyamatosan a legmagasabb színvonalú szakmai segítséget adni a kismamáknak. Állandóan bővülő recepttárral, folyamatosan fejlődő programokkal, amelyek egyszeri díj ellenében korlátlan ideig elérhetők. Így akár második, harmadik várandósság során is használhatók, mi közben pedig bővítjük és fejlesztjük. Érdekes cikkekkel és tartalmakkal szeretnénk folyamatosan hasznos és fontos információkat adni neked, és így hozzájárulni a családod egészségéhez.

Mi a célunk?

A program fontos része, hogy a babavárást nem fogyókúrás időszakként kezeljük. Amennyiben – az édesanya és a baba egészsége érdekében – meg kell szabadulni a felesleges túlsúlytól, ebben is segít a program erre specializálódott része. A hangsúly a várandósság előtti megfelelő testsúly elérésén, a várandósság alatti egészséges súlygyarapodáson van, valamint a plusz kilók helyes leadásán a szoptatás ideje alatt.

Akár a várandósság előtt, közben vagy után jársz, és szeretnél testsúlyodra tudatosan figyelni helyes táplálkozás és életmóddal, csatlakozz hozzánk!

A kismamadiéta

Alakorvoslás Program 

Az Alakorvoslás Program dr. Farkas Kitti aneszteziológus-intenzív terápiás szakorvos saját programja. Célja, hogy széles körben elérhető szakmai segítséget nyújtson a fogyni vágyók számára. Az Alakorvoslás Programmal 2017 óta már rengeteg embernek segített a sok fogyókúrás kudarc után megtalálni azt az utat, amely a sikeres fogyásukhoz vezet. Könnyen, online elérhető, szakszerű módszert nyújt, amivel elérhetik a céljukat.

Tovább az alakorvoslás.hu oldalára »

 
 

 

 

Ön elavult böngészőt használ! A jobb felhasználói élmény érdekében kérjük, frissítse böngészőjét.   Értettem